Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Транспорт у місті: безкоштовний онлайн-показ короткометражок

Протягом 19-25 липня в Україні пройде показ короткометражних фільмів Urban Mobility Shorts. Добірку фільмів підготувала кіноагенція Wiz-Art за підтримки IT-компанії Intellias. Переглянути фільми онлайн та безкоштовно зможуть усі охочі, зареєструвавшись попередньо.

У програмі кінопоказу — французькі, швейцарські, німецькі та американські фільми про велосипеди та їхні різновиди, системи транспортування та особливості користування громадським транспортом. 

Сучасна людина не мислить себе без транспорту. Нові міські «‎джунглі» формують нашу особистість, а транспортні артерії сповнюють життя рухом. Який зміст ми вкладаємо в транспорт? Ким ми стаємо і як ми мислимо, обираючи той чи інший засіб пересування? Яким буде майбутнє транспортування? Добірка фільмів Urban Mobility Shorts — це подорож містами світу, що пропонує новий погляд на організацію міського простору та рух у ньому.  

Цей показ є частиною більшого проєкту — Екомобільне літо в Intellias, який компанія проводить  для поширення велокультури у містах України. В межах Екомобільного літа вже було організовано онлайн велошколу та корпоративні веломандрівки, а понад сто спеціалістів компанії вже долучились до #IntelliBike флешмобу. Крім того, 5 амбасадорів компанії в 5 українських містах прийняли виклик користуватись велосипедом як основним видом транспорту протягом усього літа. Своїм прогресом вони діляться у соціальних мережах. 

«‎Підхід до користування транспортом змінюється. Все більшу популярність набирають концепції Use it, don’t own it (UDO) та так званої shared mobility, в основі якої лежить потреба дістатися з точки А в точку Б, а не бажання володіти кількома транспортними засобами. Тому поняття екомобільності охоплює не лише транспорт, але й нашу поведінку, звички, культуру. Ми хочемо, щоб більше людей замислювалися над темою екомобільності, тому запрошуємо всіх долучитися до перегляду фільмів, переосмислювати звичне та більше користуватись велосипедами» — закликав Михайло Пузраков, Executive Chairman & COO компанії.

У глядачів, які дивитимуться Urban Mobility Shorts та поділяться своїми враженнями у соцмережах, є можливість виграти тематичні велоподарунки. Деталі на сторінці події — https://fb.me/e/MfUzrBSi 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ