Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Трускавчанам розповіли про те, що торгівля людьми – проблема сучасності

У кожного з вас своя стежка, свій шлях до мети. І щоб із вами не трапилася біда, ви повинні добре знати – рабство в третьому тисячолітті існує і сучасний прояв його – це торгівля людьми.

Щоб привернути увагу, розповісти про ризики, на які наражаються українці, 10 грудня у Трускавецькій центральній міській бібліотеці пройшла година спілкування «Торгівля людьми – проблема сучасності». Про це Гал-інфо повідомили сьогодні, 11 грудня, у прес-службі Трускавецької міської ради.

 Працівники читальної зали Ореста Касперська і Віра Заяць проінформували слухачів про основні проблеми та помилки, що виникають у громадян України, які виїжджають за межі нашої держави, стають живим товаром, потрапляючи в рабство. Звернули увагу присутніх і повідомили, куди звертатися при надзвичайних ситуаціях, які виникли за кордоном.

 Книжкова виставка «Людина не товар» ознайомила про права і захист потерпілих, про вербування і нелегальну трудову міграцію. В кінці заходу було переглянуто документальну стрічку «Життя на продаж».

 Отже, нам вибирати: ризикувати чи ні, ставати жертвами работоргівлі чи ні. Пам’ятаймо народну приказку: «Береженого Бог береже». Шукаймо щастя у власному домі, не втрачаймо людської гідності, збережімо своє життя і здоров’я!

Нагадаємо, що завтра Львівводоканал припинить водопостачання до 120 вулиць. Перелік адрес.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ