Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Трускавець приймає Міжнародний курортно-рекреаційний форум

Як повідомив начальник військової адміністрації Львівщини Максим Козицький, в Трускавці проходить Міжнародний курортно-рекреаційний форум.

"Приємно, що подія відбувається в одному з ключових центрів оздоровлення, реабілітації та відновлення у нашій області і в Україні загалом. Вірю, що невдовзі Трускавець, слідом за Моршином, також заслужено отримає статус курорту державного значення.

Працюємо над цим на всіх рівнях, адже це сприятиме збереженню лікувальних ресурсів та природних територій регіону й створить додаткові можливості для залучення інвестицій і державних коштів для розвитку міста.

Так, такі події на часі. Адже вже впродовж 9 років російської збройної агресії проти України та 16 місяців повномасштабної війни перед санаторно-курортними закладами стоїть місія – оздоровити та реабілітувати наших захисників і захисниць, людей, які ціною свого здоров’я тримають мирне небо над нами. Наше спільне завдання – дати їм все найкраще: передові технології, професійний та людяний підхід. Ми усвідомлюємо, що з кожним днем війни все більше воїнів потребуватимуть таких послуг, і галузь має бути до цього готова.

Зрештою, після нашої перемоги якісного відновлення потребуватимуть усі люди в нашій державі, адже війна наклала свій відбиток на кожного.

Також важливо розуміти, що світ нарешті роздивився нашу країну, з її людським та природним потенціалом. Після нашої перемоги точно варто чекати на збільшення кількості туристів з-за кордону і сплеску цікавості від потенційних інвесторів. Тут ми теж маємо підготуватися.

Плідних дискусій всім учасникам форуму, ефективних переговорів та якісних рішень для розвитку та процвітання вашої справи на благо людей", - зазначив Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ