Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Три район Львівщини лідирують за кількістю мікропроектів

20 жовтня, під час наради голови Львівської ОДА Олега Синютки з очільниками райдержадміністрацій та міськими головами міст обласного значення йшлося про проведення ремонтних робіт на об’єктах, які фінансуються за рахунок бюджетних коштів. Повідомила прес-служба ЛОДА.

За словами директора департаменту економічної політики Львівської ОДА Романа Филипіва, цього року у Львівській області реалізується 1098 проектів регіонального розвитку на загальну суму понад 600 млн грн.

"Фінансування здійснюється з декількох джерел: державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), бюджету розвитку обласного бюджету, програми мікропроектів, субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій та субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад", - зауважив Роман Филипів.

Так, станом на 20 жовтня завершено роботи на 478 об’єктах, серед яких народні доми, школи, садочки, об’єкти житлово-комунального господарства та інші.

За рахунок коштів ДФРР завершено роботи на 7 об’єктах. Серед них – навчально-виховний комплекс в с. Корналовичі Самбірського району, дитячий табір "Росинка" в с. Зіболки Жовківського району, заміна даху в школі в с. Блажів Самбірського району, вуличне освітлення в с. Горішній Пустомитівського району. Крім того, закуплено обладнання для організації збору твердих побутових відходів в м. Судова Вишня Мостиського району.

За рахунок субвенції на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад завершено роботи на 20 об’єктах, за рахунок субвенції з державного бюджету на соціально-економічний розвиток окремих територій – на 5 об’єктах.

Найбільше об’єктів здано в експлуатацію в рамках обласної програми мікропроектів – 424. Найкращими тут стали Яворівський, Сокальський, Пустомитівський райони. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ