Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Три випадки гострої кишкової інфекції у Києві відвідувачі пов’язують із вживанням устриць у ресторані

Держсанепідслужба у м. Києві повідомляє прореєстрацію трьох випадків гострої кишкової інфекції, пов’язаних між собою харчуванням в ресторані готелю «Хаятт Рідженсі Київ» ПрАТ «Нові Інжинірингові Технології». Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Держсанепідслужби України.

Усі троє постраждалих, двоє з яких громадяни Південно-Африканської Республіки, госпіталізовані до Олександрівської клінічної лікарні м. Києва.

Іноземці перед нездужанням, вечеряли у ресторані готелю «Хаятт Рідженсі Київ». Вживали тайський суп, устриці, суші, телятину запечену. 

Ще одна постраждала – офіціант із того ж ресторану,  теж куштувала устриці.

Постраждалі  обстежені бактеріологічно, лабораторні дослідження тривають.

Під час епідрозслідування проведено обстеження 16 присутніх працівників ресторану на кишкову патогенну мікрофлору та патогенний стафілокок. Було надано особисті медичні книжки всіх 27 персоналу закладу. Терміни проходження медичних оглядів дотримуються. 

Скандал у львівському ресторані: устриці з глистами?

Причини та обставини, які могли призвести до випадків гострої кишкової інфекції в закладі громадського харчування, з’ясовуються. Епідемічна ситуація знаходиться на контролі Держсанепідслужби м. Києва. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ