Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Центральне керівництво БЮТ насправді не затвердило Івана Деньковича як кандидата від блоку на посаду голови облради, але я не виключаю, що незабаром він може бути затвердженим, — Степан Курпіль

„Центральне керівництво блоку Юлії Тимошенко насправді не затвердило Івана Деньковича як кандидата від БЮТ на посаду голови Львівської обласної ради, але я не виключаю, що незабаром він може бути затвердженим”, — повідомив «Гал-info» голова Львівського обласного виборчого штабу БЮТ Степан Курпіль.
«Я сказав правду і можу ще раз повторити те, що вже було сказано: Івана Деньковича справді поки що ніхто не затвердив. Проте питання з кандидатом на посаду голови ЛОР від БЮТ ще не вирішені, отож він має шанси», — зазначив Степан Курпіль.
Як зазначив Степан Курпіль, він не знає, коли саме керівництво центрального штабу БЮТ розглядатиме це питання, все залежатиме від рішення особисто лідера блоку Юлії Тимошенко.
Нагадаємо, голова ЛОО ВО «Батьківщина» Іван Денькович заявив «Гал-info», що Степан Курпіль неправильно потрактував ситуацію навколо затвердження кандидатури від БЮТ на посаду голови Львівської обласної ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ