Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Центральне керівництво Соцпартії вже знає про конфлікт у ЛМК СПУ і обіцяє розібратися у ситуації

Центральне керівництво Соціалістичної партії вже знає про конфлікт у Львівському міському комітеті СПУ і обіцяє розібратися у ситуації — повідомили «Гал-info» у прес-службі партії.
«Спочатку ми повинні вивчити це питання. На політраді партії ми обов’язково заслухаємо сторони конфлікту — екс-голову ЛМК СПУ Володимира Савченка та голову ЛОК СПУ Євгена Таліпова, і тоді вже робитимемо якісь висновки», — пояснили у прес-службі Соціалістичної партії.
Як запевнили «Гал-info» в прес-службі Соцпартії, про конфлікт у львівському осередку СПУ лідери партії дізналися лише нещодавно з факсу, надісланого від імені Володимира Савченка. Екс-голова ЛМК СПУ ситуацію в Соцпартії на Львівщині описав аж на 21 сторінці.
Нагадаємо, 9 червня, відбулася міська конференція Соцпартії, на якій головою ЛМК СПУ обрали Сергія Гончарука. Паралельно з цією конференцією відбулася партконференція приблизно 60-ти соціалістів на чолі з Володимиром Савченком, яка постановила звернутися до центрального керівництва Соцпартії з проханням розібратися у ситуації.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ