Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цьогоріч авіапослугами Львівського аеропорту скористалися понад 300 тис. осіб

Як повідомили в пресслужбі ДП МА “Львів” імені Данило Галицького журналістам Гал-інфо, за 5 місяців 2021 р. загальний пасажиропотік становить 329,2 тисячі осіб.

Через впровадження карантину на початку 2020 року пасажирські авіаперевезення стали однією зі сфер обслуговування, які постраждали найбільше. Проте, ринок пасажирських авіаперевезень поступово відновлюється й у 2021 році аеропорт "Львів" вже здійснив 3871 пасажирський рейс.

Зазначимо, за 2019 рік Львівський аеропорт імені Данила Галицького здійснив 18982 пасажирських рейси й загальний пасажиропотік становив понад 2 мільйони пасажирів. Це високі показники порівнюючи з 2020 роком, де кількість рейсів знизилась майже вдвічі (9914 рейсів), а загальний пасажиропотік не перейшов відмітку в один мільйон, всього обслужено 878.4 тисячі пасажирів. 

Нагадаємо, що Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького є найбільшим авіаційним хабом на заході України за пасажиропотоком, а також за маршрутною мережею, яка складається з понад 60 напрямків. Також на території є аеровокзальний комплекс, який відповідає сучасним технологіям обслуговування пасажирів та багажу, а також міжнародним архітектурним та технічним стандартам і вимогам. 

Фото: Depositphotos

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ