Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цьогоріч на Львівщині вторгували більше як 22 млн грн від продажу земель та прав на них

У поточному році на Львівщині від продажу земельних ділянок та прав на них до бюджетів надійшло 22,4 млн. гривень. До державного бюджету – 0,6 млн. грн., до місцевих - 21,8 млн грн. (у тому числі з урахуванням виплат за минулі періоди). Повідомила прес-служба Держгеокадастру.

На земельних аукціонах, організованих спеціалістами територіальних органів Держгеокадастру Львівщини, від початку цього року в оренду передали 39 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населених пунктів). Загальна площа земель становить 764,3 гектара. Під час конкурентного продажу вартість оренди ділянок збільшилась у 1,4 рази – з 1,32 до 1,9 млн. гривень.

«Результати земельних аукціонів свідчать про зацікавленість потенційних покупців. Інвестори готові вкладати гроші у ведення сільського господарства на території Львівщини»,- відзначає Андрій Кавецький, начальник Головного управління  Держгеокадастру у Львівській області.

Довідка.

Земельні торги проводяться відповідно до глави 21 Земельного кодексу України «Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах».

Інформація про лоти із зазначенням місця розташування земельних ділянок, їх площі та кадастрових номерів, а також стартового розміру річної орендної плати розміщена на сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у розділі «Земельні аукціони».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ