Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЦВК поділила між Януковичем і Тимошенко ефір та газети

Центральна виборча комісія провела жеребкування і визначила порядок надання ефірного часу на державних теле-і радіоканалах кандидатам на пост президента України Юлії Тимошенко і Віктору Януковичу для проведення передвиборної агітації. Ефірний час надається кандидатам за кошти Держбюджету.

ЦВК також визначила черговість надання їм друкованих площ у газетах "Голос України" та "Урядовий кур'єр".

Згідно з результатами жеребкування, Віктор Янукович отримав право використовувати виділений йому для агітації ефірний час на НТКУ 2 і 4 лютого з 19.00 до 19.45, Юлія Тимошенко - 3 і 5 лютого в той же час.

Ефірний час на Національній радіокомпанії України надано Віктору Януковичу 2 і 4 лютого з 20.30 до 21.00, Юлії Тимошенко - 3 і 5 лютого в такий же час.

Для здійснення передвиборної агітації кандидатів також будуть надані друковані площі в газетах "Голос України" та "Урядовий кур'єр". У "Голосі України" Юлії Тимошенко відведена 3-я сторінка у випуску за 2 лютого, Віктору Януковичу - 3-а сторінка у випуску за 3 лютого. У газеті "Урядовий кур'єр" агітація Віктора Януковича має з'явитися 2 лютого на 4-й сторінці, Юлії Тимошенко - в той же день на 5-й сторінці.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія офіційно призначила другий тур президентських виборів в Україні на 7 лютого 2010 року.

У виборчий бюлетень для повторного голосування будуть включені кандидати на пост президента України Віктор Янукович і Юлія Тимошенко, які за підсумками голосування 17 січня отримали найбільшу підтримку виборців. Так, Янукович набрав 35,32% голосів (більше як 8 мільйонів 686 тисяч), Юлія Тимошенко - 25,05% (6 мільйонів 159 тисяч), передають Подробности.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ