Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЦВК встановила форму підписного листа на підтримку ініціативи проведення всеукраїнського референдуму

Центральна виборча комісія продовжує напрацьовувати та приймати акти на виконання Закону України “Про всеукраїнський референдум”, які покликані забезпечити право громадян на референдум.

Так, вчора ЦВК встановила форми підписного листа та протоколу про підсумки збору підписів на підтримку проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою. А також, Комісія затвердила форму для викладення в електронному вигляді даних виборців, зібраних на підписних листах на підтримку відповідної ініціативи, у форматі, що дозволяє його автоматизоване оброблення.

Зокрема встановлено, що підписний лист на підтримку ініціативи проведення всеукраїнського референдуму виготовляється на одному аркуші формату А-3 з двох боків друкарським способом.

Окрім того, Комісія затвердила Порядок виправлення або уточнення помилок і неточностей, виявлених у документах, поданих для реєстрації ініціативної групи всеукраїнського референдуму за народною ініціативою.

Нагадаємо, що 29 квітня Центральна виборча комісія вже розробила та затвердила роз’яснення окремих організаційних питань щодо проведення всеукраїнського референдуму за народною ініціативою, а також низку відповідних форм документів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ