Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЦВК зареєструвала Аксьонова народним депутатом

Центральна виборча комісія зареєструвала народним депутатом Андрія Аксьонова, який переміг на довиборах в Раду в окрузі №50.

Про це йдеться у постанові на сайті ЦВК.

«Центральна виборча комісія постановляє зареєструвати народного депутата України, обраного на проміжних виборах народного депутата України 28 березня 2021 року в одномандатному виборчому окрузі № 50», – йдеться у документі.

Андрій Аксьонов – 1971 року народження – проживає у селищі міського типу Новодонецьке Краматорського району Донецької області. Безпартійний, висувався від політичної партії «Порядок».

ЦВК також постановляє видати зареєстрованому нардепу тимчасове посвідчення встановленого зразка.

Нагадаємо, що 9 квітня ЦВК встановила результати проміжних виборів в одномандатному виборчому окрузі №50 (м. Покровськ Донецької області) та визнала обраним народним депутатом Андрія Аксьонова - висуванця від політичної партії "Порядок". Він отримав 65,46% підтримки - за нього проголосували 19 тис. 949 виборців.

Додатково

Журналіст і представник України у мінській ТКГ Денис Казанський повідомив, що Аксьонов є одним з організаторів так званого "референдуму" в 2014 році й має російське громадянство.

30 березня голова СБУ Іван Баканов заявив, що Служба безпеки знає про російське громадянство Аксьонова. Однак вже у квітні цю заяву Баканова в СБУ спростували.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ