Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тупицький не прийшов на обрання запобіжного заходу, засідання перенесли

Звільнений від своїх зобов'язань голова Конституційного Суду Олександр Тупицький не прийшов на засідання до Печерського районного суду Києва, де мали розглядати клопотання щодо обрання йому запобіжногозаходу.
фото - Укрінформ

Про це повідомляє Укрінформ.

Зокрема слідчий суддя Сергій Вовк сказав:

"Приймається рішення про відкладення засідання на 7 квітня на 10:00".

На засіданні був присутній адвокат Тупицького Олександр Телешецький, прокурори Олексій Донський, Сергій Новіков.

Прокурор Донський заявив, що без Тупицького це клопотання не може бути розглянуте. За його словами, захист має пояснити, чому Тупицький не з'явився.

Зі свого боку адвокат заявив, що його підзахисний прибув до суду разом з ним, але Тупицький є охоронюваною особою і охорона доповіла про неможливість забезпечити його безпеку під час цього засідання.

За словами адвоката, Тупицький зараз готує клопотання щодо перенесення засідання для того, щоб йому було забезпечено безпеку.

Водночас Донський зазначив, що Тупицький не з'явився без поважної причини, і висловив переконання, що необхідно розглянути питання про застосування приводу до Тупицького.

Варто зауважити, що Офіс Генерального прокурора наполягає на застосуванні до Олександра Тупицького запобіжного заходу у вигляді застави у понад 45 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ