Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Турецькі ЗМІ впізнали в підозрюваному в отруєнні Скрипаля резонансного кілера

Турецькі ЗМІ у полковникові Головного розвідувального управління Росії Анатолію Чепізі (Руслані Боширову), підозрюваному в отруєнні екс-шпигуна Сергія Скрипаля, впізнали вбивцю чеченського польового командира Абдулвахіда Едельгірієва.

Про це повідомляє турецьке інформагентство Haber Turk, передає 24 канал.

Зазначається, що інцидент трапився у Стамбулі в 2015 році. Чепіга нібито брав участь у спецоперації в складі групи з кількох кілерів під іменем Андрій Шолхов.

Коментуючи деякі невідповідності в рисах обличчя кілера на наданих агентством фото, видання "Каспаров.ру" припускає, що причиною є пластична операція Чепіги.

Після закінчення дипломатичної академії та декількох відряджень до Чечні, Чепіга в додаток до диплому, скоріше за все, отримав і своє головне скерування місця дислокації, де буде задіяний його досвід і це, перш за все, країни Азії і Сходу, а до нього і... відповідну зовнішність шляхом пластичної операції,
– мовиться в матеріалі.

Нагадаємо, у вересні прем’єр Британії Тереза Мей заявила, що підозрювані в отруєнні Сергія Скрипаля та його доньки Юлії – Олександр Петров та Руслан Боширов є офіцерами ГРУ Росії.

Bellingcat і The Insider з’ясували, що підозрювані в отруєнні Скрипалів – Петров і Боширов – справді є працівниками російських спецслужб.

Руслан Боширов виявився полковником ГРУ, Героєм Росії на ім'я Анатолій Чепіга.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ