Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Туристична страховка для виїзду за кордон онлайн

Зміст 

  1. ТурСтраховка для виїзду за кордон з України

  2. Що входить у страховий поліс 

  3. Туристичний поліс онлайн на ukasko

  4. Як вибрати потрібний страховий поліс серед страхових компаній

ТурСтраховка для виїзду за кордон з України

Для того, щоб потрапити на дивовижні закордонні курорти, треба не лише вибрати напрямок та придбати квитки, а й подбати про те, щоб оформити туристичне страхування. Нащо це потрібно? Так, якщо ви подорожуєте за допомогою туристичного агентства або путівки, то страхування вже буде включено до вашого туру. Але слід розуміти, що навіть у цьому разі воно буде мати мінімальні функції.

Страховка потрібна для того, щоб за кордоном ви мали змогу отримати належне якісне медичне обслуговування. А також для того, щоб отримати візу. Без цього ніяк.

Що входить у страховий поліс 

Туристичні страховки відрізняються одна від одної. Вони мають різницю у ризиках, які містить поліс. Від цього також залежить вартість страховки. Тобто, чим більше ризиків включено до страхування, тим вище його вартість.

Туристичне страхування взагалі не має фіксованої ціни. Воно розраховується в залежності від того, які ризики та суму покриття має страховка. Також на вартість страхування впливає країна призначення, час, проведений за кордоном, та вік страхувальника.

Туристичний поліс онлайн на ukasko

Чому вигідно оформити саме онлайн страхування UKASKO ? Страхування може коштувати різні суми.  В залежності від страхової компанії. Тому що не переплачувати зайві гроші, перед придбанням страховки слід порівняти пропозиції від різних компаній. І зробити це можна саме на цьому сайті.

Він безкоштовний, але зручний. Порівняння та вибір страховки займає кілька хвилин. А оплачений поліс приходить на вказану адресу електронної пошти.

Як вибрати потрібний страховий поліс серед страхових компаній

Порівняйте не лише ціни на страховки, а й рейтинг та відгуки щодо різних страхових компаній. Уважно читайте договір та звертайте увагу на ризики, що містить поліс. Інколи це набагато важливіше, ніж легке заощадження на вартості поліса. 

Важливо вказувати саме ті ризики, які можуть виникнути під час вашої подорожі. Наприклад, якщо у вас плануються дайвінг, альпінізм або будь-який інший активний відпочинок, то вкажіть це у полісі. Бо якщо страховий випадок буде стосуватися саме активного відпочинку, а в полісі цей пункт не буде зазначено, то вам можуть не відшкодувати збитки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ