Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Здоров'я

У багатьох з військовополонених моряків почались проблеми зі здоров’ям, – адвокат

У багатьох військовополонених українських моряків виникли проблеми зі здоров’ям через перебування у СІЗО.

Про це в ефірі "Прямого" в ток-шоу "Ехо України"заявив російський адвокат Микола Полозов.

"У моряків є проблеми зі здоров’ям. В СІЗО людина не може придбати здоров’я, він може тільки втрачати. Є у декількох проблеми з зубами, у одного біль в ліктях. Але ми намагаємось вирішити ці питання. Ситуація зі здоров’ям буде тільки погіршуватись", - сказав він.

Нагадаємо, 4 січня у Києві відбулася робоча нарада уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Людмили Денісової за участю заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза з членами команди захисту військовополонених українських моряків.

25 листопада прикордонні кораблі РФ здійснили агресивні дії проти трьох кораблів ВМС ЗС України під час їх переходу з порту Одеси в порт Маріуполь Азовського моря. Зокрема, прикордонний корабель РФ здійснив таран рейдового буксира. В результаті зіткнення з прикордонними силами ФСБ РФ в Керченській протоці поранення отримали шість українських моряків.

Також 24-ом родинам українських військовополонених моряків виплатили одноразову грошову допомогу в розмірі 100 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ