Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У батьків одного з учасників бійки на Драгобраті - обшук

У помешканні батьків одного з підозрюваних у бійці на Драгобраті проводять обшук. Про це повідомив адвокат підсудного Влад Добош, пише mukachevo.net.

"Справа розвивається все цікавіше. У батьків Хорвата зараз проводиться обшук в Івано-Франківській області на підставі ухвали слідчого судді Цалина", - заявив він.

"Проти Хорвата за один день відкрито 3 кримінальні провадження в різних областях. Висновки робіть самі", - додав адвокат.

Раніше повідомлялося, що під ранок 10 січня п’ятеро п’яних людей увірвалися на турбазу "Хата магната" на курорті Драгобрат і примусили кухаря і бармена готувати їм їжу, хоча на той час на турбазі не було світла. Після цього вони влаштували "п’яні розбірки" з персоналом, побили одного з кухарів та бармена.

Під час розбірок чоловіки, яких пов’язують із ДУК "Правий сектор", застосували вогнепальну зброю – пістолет Макарова та пістолет Стечкіна.

Після перших пострілів із готелю вийшов персонал і туристи, зав’язалася масова бійка. Усі 5 членів ПС отримали тілесні ушкодження, працівники турбази і туристи затримали їх до приїзду слідчо-оперативної групи.

Командир ДУК ПС Андрій Стемпіцький вказував, що "Хата магната" належить жителям Донецької області з Красноармійська.

У ніч на 12 січня суд обрав для учасників сутички на Драгобраті Василя Василинюка й Петра Угрина (Цвіха й Педро) запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 8 березня. Захисники ще трьох підозрюваних Василя Малковича, Сергія Тищенка й Антона Окоркова (Хорвата, Нацика й Бєса відповідно) заявили відвід суду.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ