Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Блоці Литвина готові до нових парламентських виборів, хоча не вірять, що вони будуть

Імовірність проведення позачергових парламентських виборів є надзвичайно низькою. Так вважає народний депутат від Блоку Литвина Олег Зарубінський. Про це він повідомив у коментарі «Гал-info».
«Я думаю, що ті, хто зараз найбільше говорить про можливість проведення дострокових парламентських виборів, зайшли в тупик і не знають, як себе поводити у контексті тих обіцянок, які вони дали своїм виборцям під час дострокової парламентської кампанії. У них немає програми лінії поведінки на короткострокову і середньострокову перспективу і тому вони починають говорити навіть не власними роздумами, а оголошувати фактично офіційні заяви про можливість проведення дострокових виборів. Це заяви однозначного характеру», – сказав він.
Зарубніський також зазначив, що Блок Литвина уже виконав свої обіцянки, які були дані виборцям. «Ми внесли у бюджет відповідні статті, чим виконали дані обіцянки. Тому у нашої політичної сили немає істерики щодо можливості нових виборів. Ми дуже спокійно до цього ставимося. Хоча імовірність проведення дострокових виборів для парламенту є надзвичайно низькою», – зазначив Зарубінський.
Нагадаємо, лідер НУНС В’ячеслав Кириленко на початку тижня зазначив, що НУНС готовий до проведення позачергових парламентських виборів, хоча, за словами Кириленка, для їх проведення немає «вагомих підстав». Своєю чергою регіоналка Ганна Герман також зазначила, що Партія регіонів готова до проведення позачергових парламентських виборів, однак на її переконання, якщо вони й відбудуться, то тільки разом із достроковими президентськими.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ