Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У БПП запевнили, що завтра ВР проголосує за "безвізові" законопроекти

Пакет законів щодо безвізового режиму з Європейським Союзом можуть об'єднати парламент. Про це в ефірі "5 каналу" заявляв народний депутат від фракції "Блоку Петра Порошенка" Дмитро Андрієвський, передає УНН.

"Я впевнений, що це якраз ті закони, які можуть об'єднати парламент і впевнений, що завтра ми за цей пакет проголосуємо", - зазначив він.

Коментуючи те, що два з необхідних законопроектів, що стосуються зобов'язань з боку України в сфері міграційної політики і захисту внутрішніх документів, не внесені до порядку денного, парламентарій сказав: "Ми розглядали сьогодні це питання, воно дійсно, не набрало голосів. Я думаю, що завтра внесемо їх і проголосуємо".

Нагадаємо, раніше перший заступник голови Верховної Ради України Андрій Парубій повідомив, що парламент розгляне пакет законопроектів, спрямованих на лібералізацію візового режиму з ЄС, 5 листопада.

Також нагадаємо, Президент України Петро Порошенко заявив, що на початку листопада Верховна Рада має ухвалити закони, необхідні для введення безвізового режиму між Україною і Євросоюзом.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ