Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У БЮТ переконані, що Тимошенко на Львівщині візьме 75 % голосів

Заступник голови Львівського обласного виборчого штабу кандидата на пост Президенти України Юлії Тимошенко Андрій Болкун переконаний, що у другому турі президентських виборів усі виборці Львівської області згуртуються довкола кандидата в Президенти Юлії Тимошенко, аби не допустити реваншу антиукраїнських сил, які стоять за Віктором Януковичем. Про це він заявив 19 січня під час прес-конференції у незалежному громадському прес-центрі "Львівський вибір-2010", – повідомили в прес-службі обласного виборчого штабу Тимошенко.

 

„Львівщина висловилася на підтримку нашого кандидата і в першому турі. 35% голосів мешканців області отримала Юлія Володимирівна. А це – більше півмільйона голосів. Тобто в абсолютних показниках Львівщина дала найбільше голосів за кандидата-Тимошенко серед усіх областей України. Кількість виборців, які підтримують Юлії Тимошенко та БЮТ в області, зросла, порівняно з минулими кількома волевиявленнями в Україні”, – підсумував результати першого туру Андрій Болкун.

 

За його словами, тепер у виборців Львівщини, які голосували у першому турі не за Юлію Тимошенко, просто немає іншого виходу, як підтримати демократичного кандидата-Тимошенко.

 

„Аби не допустити до влади Віктора Януковича, виборці Ющенка, Тигіпка, Яценюка, Тягнибока повинні у другому турі підтримати демократичного, проєвропейського кандидата, яким без сумніву є Юлія Тимошенко”, – підкреслив пан Болкун. Він також висловив переконання, що у другому турі на Львівщині Юлія Тимошенко набере щонайменше 75% голосів.

 

За його словами, проблем з формуванням кількісного складу виборчих комісій на другий тур з боку штабу Юлії Тимошенко на Львівщині не буде.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ