Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У Чернівцях пікетують під будинком дружини інфікованого COVID-19

Жителі Чернівців влаштували акцію протесту під будинком, де в самоізоляції перебуває дружина чоловіка, який став першим офіційно підтвердженим в Україні пацієнтом з новим коронавірусом,
Так виглядає коронавірус 2019-nCoV

Про це повідомляє УНН.

Кілька десятків людей зібралися під під’їздом багатоповерхового будинку, де розташована квартира, в якій перебуває жінка. Люди вимагають помістити її в лікарню. Більшість учасників акції мешканці цього ж будинку.

“Кажуть, що у неї нема симптомів. Ви розумієте, що навіть якщо вона не хворіє, то все одно може бути переносником”, — заявляють люди.

До них прибув міський голова Олексій Каспрук та намагався пояснити, що ситуація контрольована. Люди ж у свою чергу стверджують, що жінка виходила на вулицю та до неї приходили батьки.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Чернівцях 3 березня був офіційно зареєстрований перший в Україні випадок зараження новим типом коронавірусу, що вже розповсюдився на понад 70 країн світу.

В Україні підтверджено перший випадок коронавірусу

Чоловіка помістили в ізольоване приміщення в інфекційному відділенні Чернівецької обласної лікарні. Він перебуває під постійним наглядом медиків. Наразі лікарі повідомляють, що запалення легенів у пацієнта немає. Дружина інфікованого чоловіка самоізолювалася вдома. За нею також стежать медики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ