Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У декларації про стоворення Фонду допомоги Львову, підписаній президентами трьох держав, є багато приємних речей для міста – Борис Тарасюк

Віктор Ющенко, Лєх Качинський та Валдас Адамкус підписали декларацію про створення Фонду допомоги Львову, в якому вони висловлюють найщиріші слова на адресу Львова, – переконаний міністр закордонних справ Борис Тарасюк, про це він заявив „Гал-info”. За словами міністра, Фонд допомоги Львову створюватимуть не нагально, а в перспективі. Коли саме він буде створений – Тарасюку не відомо.

„Декларація, підписана у Львові трьома президентами України, Литви та Польщі, стосується дуже приємних речей для вашого міста, вона адресована Львову та львів’янам. Своєю декларацією президенти висловлюють найтепліші слова на адресу Львова”, — наголосив Борис Тарасюк.
Нагадаємо, у документі сторони звернулися до народів та глав держав тих країн, які свого часу зробили внесок у становлення культурних традицій Львова, а також до міжнародних організацій, громадськості, культурних діячів, представників бізнесу щодо сприяння розвитку й збереження культурної спадщини Львова, архітектури міста.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ