Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дніпропетровську найбільше слухають «Хіт FM», «Русское радио Украина» та «Шансон»

У Дніпропетровську найбільше слухають «Хіт FM», «Русское радио Украина» та «Шансон». Про це повідомила прес-служба Радіокомітету.

Такими є днанні дані другої та третьої хвиль дослідження, яке проводить у містах-мільйонниках на замовлення міжгалузевого індустріального об'єднання «Радіокомітет» компанія GfK.

Опитування проводилося з 20 квітня по 4 жовтня 2015 року. У ньому взяли участь 1433  респонденти, віком 12-65 років.

Портрет радіослухача з Дніпропетровська – типовий для міст-мільйонників: одружений чоловік з середнім доходом та середнього віку. Втім, у порівнянні з всією Україною, у Дніпропетровську слухач дещо старший і він активніше, ніж у інших містах, займається шопінгом.

За показником охоплення у п’ятірку лідерів у Дніпропетровську входять «Хіт FM», «Русское радио Украина», «Шансон», «Європа плюс» та «Авторадіо».

«Хіт FM», за словами директора з маркетингу групи «Тавр» Оксани Шавель, за цим показником зберігає лідерство майже в усіх містах-мільйонниках. Вона наголошує на тому, що радіостанція постійно працює з аудиторією в Дніпропетровську.

«Зокрема, з великим успіхом проходили виїзні ефіри ранкового шоу «Хеппі Ранок», та різні проекти, котрі ми проводимо спільно із нашими партнерами. Один з них - це акція разом з магазинами Comfy. Для нас дуже важливо, що слухачі у всіх куточках України не відчували себе обділеними увагою», – сказала Оксана Шавель.

За показником рейтингу топ найпопулярніших радіостанцій очолює «Русское радио Украина». Високі позиції у рейтингу радіостанції, на думку Оксани Шавель, зумовлено тим, що Дніпропетровськ є російськомовним регіоном, а радіостанція якраз і створює свій продукт з розрахунку та російськомовне населення України.

На друге місце перемістився «Шансон», який традиційно серед основних лідерів радіо слухання у цьому місті.

Євген Євтухов, директор Business Radio Group, наголосив на тому, що його холдинг першочергово розвивався саме з Дніпропетровського регіону. Саме тому і радіо «Шансон» народилось у цьому місті.

«Ми намагаємося робити продукт на всю Україну, не розділяючи особливостей і підходів до тієї чи іншої географічної та ментальної складової. Дніпропетровськ - це центральний регіон, який об’єднує західний і східний менталітет. Це місто не є винятком, тенденція, яка була відображена на поточній хвилі, присутня і у деяких інших регіонах, де перша трійка поперемінно лідирує», - зазначив пан Євтухов.

Також у п’ятірці лідерів: «Хіт FM», «Вести» та «Радіо П’ятниця».

Довідка.

Опитування проводилось з 20 квітня по 4 жовтня 2015 року. У ньому взяли участь мешканці України з міст-мільйонників, у віці від 12 до 65 років. Вибірка у Дніпропетровську склала - 1443 респонденти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ