Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У «Галсільлісу» буде новий керівник», - Гірняк

Керівник «Галсільлісу» Петро Пешко учора написав заяву на звільнення. Про це повідомив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк під час пленарного засідання.Як керівник робочої групи по лісах він додав – незабаром буде оголошено конкурс на цю посаду. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Нагадаємо, сьогодні у порядку денному обласних обранців питання лісів Львівщини. Зокрема, зміни у підході до господарювання чекають на комунальне підприємство «Галсільліс».

«Це наше комунальне підприємство і ми маємо право вносити зміни в його роботу. Окрім кадрових змін, тут необхідно посилити фінансову звітність та зробити доступною інформацію про те, що робиться в наших комунальних лісах», - наголосив керівник робочої групи Володимир Гірняк.

Так, депутати підтримали пропозицію робочої групи щодо чіткої фінансової звітності «Галсільлісу».

«Забезпечити розробку єдиної стандартизованої фінансово-управлінської звітності  ОКСЛГП «Галсільліс» та його дочірніх підрозділів, враховуючи два види господарської діяльності – комерційна вирубка і продаж деревини та видатки на природоохоронні заходи і соціальну допомогу; подати звіти за 2016 рік у новій редакції до 1 лютого 2017 року», - зазначено у рішенні Львівської обласної ради.

Окрім того, «Галсільліс» зобов’язали за півроку розробити механізми проведення регулярної картографічної зйомки лісів. Це дозволить оперативно моніторити стан комунальних лісів та реагувати на незаконне втручання  в них. Виконувати доручення Львівської обласної ради буде вже новий керівник.

«Петро Пешко наразі виконуватиме обов’язки. Проте вже незабаром, після проведення конкурсу, у «Галсільлісу» буде новий керівник», - резюмував Володимир Гірняк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ