Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Калуші затопило притулок для тварин – собакам терміново потрібна перетримка

Вчора через негоду затопило кілька районів Івано-Франківської області, у тому числі й місто Калуш. В небезпеці опинився калуський притулок організації "Дім Сірка".

Про критичну ситуацію інформують у соцмережі волонтери благодійної організації "Дім Сірка", передає видання "КУРС".

"Ситуація критична!!!! Нас підтпило у Калуші!!! Собаки у воді, нам потрібен транспорт та тимчасовий прихисток собак, які опинилися у воді!!! Необхідний людський ресурс – роботи багато!!! Потрібна фін. підтримка для реконструкціі притулку та підняття вольєрів!!!! Разом ми сила!!!" – йдеться у дописі директорки БО "Дім Сірка" Наталії Когут. 

Калуський притулок затопило, вся територія у воді, станом на 20 годину 20 травня 16 вольєрів затоплено, собаки сидять на будках, вода прибуває, дощі передають до кінця тижня. Ситуація настільки критична, що прийдеться випускати тварин у місто, щоб вони не втопилися у притулку!" – йдеться у дописі БО "Дім Сірка".

Прикарпатців просять прихистити чотирилапих: підійдуть сарай, хата, просто огороджена територія з навісом, передають Вікна. 

Також волонтери просять про джип для того, щоб відвезти пару собак на перетримку в Павлівський притулок – пальне обіцяють закупити.

Також потрібні волонтери з транспортом що зможуть розвозити собак до домівок тих, хто зголосився прихистити безпритульних тварин. Потрібна і допомога людей в самому притулку: перенесення будок, встановлення цегляних підвищень, годування тварин. Волонтери просять привезти старі ковдри.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ