Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Карпатах відбудуться наймасовіші гірські перегони в Україні

онад 600 бігунів та велосипедистів приїдуть у Карпати, щоб взяти участь у екстремальних пригодницьких перегонах Gorgany RACE 2017. Про це повідомили організатори.

Змагання відбудуться 1 та 2 липня в одному з найкрасивіших районів українських гір - околицях масиву Ґорґани. У програмі перегонів бігові дистанції та велозаїзди різної складності. А також проходження мотузкових переправ, скелелазних етапів та орієнтування на місцевості.

Учасники найскладніших категорій бігтимуть горами майже 24 години без перерви!

"Це унікальна можливість випробувати свою силу, витривалість, впевненість. Для більшості учасників це не стільки змагання з іншими командами, і тим більше не з природою, а скоріше можливість пережити справжню пригоду і кинути виклик собі. Під час перегонів у людей часто відкриваються неймовірні запаси енергії і виявляється, що наші можливості набагато більші, ніж ті, до яких ми звикли”, - розповідає засновник та постійний організатор змагань Андрій Бандрівський.

Трейловий біг (біг по різнорідній місцевості на довгі дистанції) стає все популярнішим, тож участь у Gorgany RACE доступна не лише професійним спортсменам, але й новачкам. Для них передбачені коротші дистанції.

Усі учасники змагань зберуться у таборі на урочисте відкриття та стартуватимуть одночасно. Дистанції пролягатимуть через гірські вершини та по стежках з неймовірними видами на Карпати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ