Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У кінологічний центр завітали діти з табору "Ровесник"

Сьогодні, 24 липня, до прикордонників завітали понад 100 дітей з дитячого табору ʺРовесникʺ, що на Львівщині. Про це повідомилиу прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

 Дітей з Київської, Житомирської та Східних областей радо зустріли та ознайомили з особливостями прикордонної справи. Прикордонники продемонстрували дітям озброєння та техніку, яку використовують для охорони державних рубежів та розповіли про технічні можливості і заходи безпеки при поводженні з ними. Юні гості мали можливість потримати справжню зброю у руках та охоче фотографувалися біля бронетехніки.

Аби ознайомитися з історією та діяльністю самого центру дітлахи відвідали прикордонний музей. Та найбільше усі чекали зустрічі з вірними друзями та незамінними помічниками прикордонників - службовими собаками, які подарували дітям незабутні емоції. Під час показового виступу вони продемонстрували всю майстерність та навики у пошуку та затриманні порушників кордону, виявленні зброї, вибухівки та наркотичних речовин. А на завершення екскурсії юних гостей почастували гарячим чаєм та свіжими булочками з власної пекарні.
Діти подякували прикордонникам за теплий прийом та цікаву пізнавальну екскурсію і виявили бажання приїхати ще раз.

Кінологічний навчальний центр завжди з радістю зустрічає гостей, адже саме такі заходи допомагають підростаючому поколінню познайомитися ближче з професією прикордонник та обрати майбутню професію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ