Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Кіровограді «Правий сектор» заблокував Апеляційний суд

У Кіровограді активісти «Правого сектору» у вівторок, 8 грудня, заблокували Апеляційний суд, де слухалася справа їх побратимів про проведення акції проти незаконних ігрових автоматів. Про це повідомив голова Одеської обласної організації «Правого сектора» Сергій Стерненко.

«Півтора тижні тому було кинуто за ґрати 7 членів ПС за акцію проти незаконних ігрових автоматів, від яких годуються начальники МВС. Суд 1-ї інстанції виніс вирок всім – 2 місяці СІЗО. Сьогодні розглядалася апеляція по одному з наших. Суд постановив і надалі утримання під вартою», – написав пан Стерненко у своєму Фейсбуці. 

 

Ситуація в #Кіровоград. Коротко. - Півтора тижні тому було кинуто за грати 7 членів ПС за акцію проти незаконних граль...

Posted by Сергій Стерненко on 8 грудня 2015 р.

Він зазначив, що активісти та представники громадської забарикадувалися в суді разом з підозрюваними, прокурором і суддями. Крім того, була заблокована дорога. Під суду почали стягувати силовиків. Міліція спровокувала зіткнення і почалася бійка.

Активісти вимагають від суду звільнити 7 побратимів і припинити політичні переслідування учасників добровольчого руху в цілому. 

Пан Стерненко наголосив, що активісти готові «стояти до останнього».

НБН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ