Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві на «мосту Кличка» знову тріснуло скло

На пішохідно-велосипедному мосту між Аркою дружби народів та Володимирською гіркою знову тріснуло скло. Влада Києва обіцяє замінити його за два дні.

Про це повідомило видання Громадське.

На цей раз тріснуло скло перильних огороджень.

Пошкоджений елемент замінять за два дні, повідомили в Київській міській держадміністрації з посиланням на комунальне підприємство «Інженерний центр».

«Скло, яке знімуть, відправлять на експертизу, аби встановити причини його пошкодження. Також спеціалісти вивчають відео з камер спостереження, щоб з’ясувати, чи не було здійснено акту вандалізму», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, попередня тріщина на «мосту Кличка» з’явилася 11 липня.

25 травня у Києві відбулася церемонія відкриття пішохідного мосту між Аркою дружби народів та Володимирською гіркою. Його будівництво обійшлося у понад 400 мільйонів гривень.

Наступного дня, 26 травня, стало відомо про тріщини у скляній підлозі мосту. Поліція відкрила провадження за фактом пошкодження мосту.

Раніше швейцарська архітектурна компанія заявила про незаконне використання її концепції й конструктивних рішень при будівництві пішохідно-велосипедного мостового переходу в Києві. У КМДА заявили, що міст будують за українським проектом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ