Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Києві засідала президія політради партії «Батьківщина». Догану Іликові оголосить Власенко?

Учора, 22 серпня, у Києві відбулося засідання президії політради партії «Батьківщина», під час якого було розглянуто ряд важливих питань. Про це в коментарі Гал-інфо повідомила народний депутат від ВО «Батьківщина» Лідія Котеляк.

Вона зазначила, що наразі немає інформації про перелік розглянутих питань і прийняті за результатами розгляду рішення, оскільки львівська «Батьківщина» ще не отримала протоколу засідання президії політради.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо з посиланням на джерело у «Батьківщині», учора, 22 серпня, у Києві відбулося засідання політради партії «Батьківщина». Рішенням політради було оголошено догану керівнику Львівської обласної організації партії, народному депутату Роману Ілику із формулюванням «за порушення статуту партії». 

Натомість прес-служба Львівської обласної партійної організації Всеукраїнського об'єднання “Батьківщина” у листі до Гал-інфо повідомила, що жодного засідання політради партії «Батьківщина» 22 серпня, як про це сказано було у повідомленні, не відбувалось.

Додамо, що, як уточнило джерело агенції, наступного тижня до Львова повинен прибути куратор львівської «Батьківщини» Сергій Власенко і оголосити місцевим партійцям рішення президії політради партії «Батьківщина».  Джерело підтвердило, що йдеться про догану керівникові обласної партійної організації.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ