Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У ліцеї Героїв Крут відкриють сучасний спортивний майданчик

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/4
23 вересня заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод у межах виїзної наради проінспектував хід будівельних робіт з реконструкції спортивного майданчика Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут. Про це повідомили 24 вересня у прес-службі ЛОДА.

“Ліцей є одним із один із найвідоміших національних підготовчих військових навчальних закладів. Тому дуже важливо, аби ліцеїсти здійснювали свою професійну підготовку у відповідних умовах”, - зазначив заступник голови. 

22 вересня у межах сесії Львівської облради депутати проголосували за виділення коштів на завершення робіт на цьому об’єкті до кінця 2020 року. Сума коштів, яку скерують на цю потребу становить - 2,4 мільйона гривень.

Сьогодні на об’єкті завершують фарбувати сучасні бігові доріжки, закінчили реконструкцію стадіону, а також встановили сучасне освітлення. 

Кошторисна вартість реконструкції майданчика у мультифункціональний - становить 1,95 мільйона гривень.

Зазначимо, що у 2019 році з держбюджету для облаштування майданчика виділили майже 925 тисяч гривень.

“Завдяки відповідальності підрядника, який виконував роботи наперед, новий мультифункціональний спортивний майданчик завершимо швидше, ніж очікували. Відтак, сподіваємось, що його відкриття  відбудеться до кінця жовтня цього року”, - додав Юрій Холод.

Під час виїзної наради заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод оглянув також реконструкцію приміщень спортивно-культурного комплексу. Проект реалізується за кошти бюджету розвитку обласного бюджету за Програмою капітального будівництва об`єктів соціально-економічного та житлово-комунального призначення за рахунок коштів бюджету розвитку обласного бюджету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ