Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

У ЛОР пояснили причину перенесення конкурсу на посаду керівника Львівської обласної клінічної лікарні

Заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк пояснив, чому конкурс на посаду керівника Львівської обласної клінічної лікарні увійшов у список тих, які переносять на 16 квітня.

"Ми одноголосно прийняли рішення і вирішили провести наступний етап нашої конкурсної комісії 16 квітня. Були дуже хороші конкурси, з серйозною конкуренцією - це вчора і сьогодні. І саме на цих конкурсах ми заслухали претендентів, вирішили ще поспілкуватись з трудовим колективом, із громадськістю, і 16 числа ми ці конкурси проведемо", - висловився Володимир Гірняк.

Щодо перенесення конкурсу по Львівській обласній клінічній лікарні, заступник голови ЛОР пояснив: "Так склались обставини, що немає трьох представників трудового колективу, в них дійсно були об'єктивні причини. Також ми маємо на 15:00 термінову справу, вона є важлива і тому, я вважаю, нічого страшного не станеться, якщо ми цей конкурс проведемо в понеділок 16 квітня о 14:30".

Зазначимо, що конкурс мали провести сьогодні о 13:00. Громадські активісти та преса чекали на засідання, проте слухання, на відміну від інших, навіть не розпочали.

У Львові не змогли обрати керівника Львівської обласної клінічної лікарні

Нагадаємо, окрім Львівської обласної клінічної лікарні, 16 квітня з 12:00 також будуть обирати переможців конкурсів таких закладів, як Львівський обласний клінічний перинатальний центр, Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня та Львівський обласний госпіталь ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи.

Як нещодавно повідомило Гал-інфо, наразі визначено 9 переможців конкурсів по різних медзакладах ЛОР.

Перелік переможців конкурсів на посади керівників закладів охорони здоров'я Львівщини

Юлія Улинець, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ