Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Луцьку дозволять роботу кінотеатрам

Як повідомили 22 липня у Відділі інформаційної роботи Луцької міської ради, у Луцьку дозволять роботу кінотеатрам та збільшать дозволену кількість людей у храмах.
Фото ілюстративне

Сьогодні під час засідання сесії міської ради обранці громади прийняли рішення “Про внесення змін до рішення міської ради від 29.05.2020 №80/1 “Про внесення змін до рішення міської ради від 16.03.2020 №72/4 Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих у м. Луцьку та населених пунктах Прилуцького старостинського округу, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19”, з врахуванням змін”.

Відповідно до прийнятого рішення, кількість людей, що одночасно зможуть перебувати у храмах, збільшать до норм, затверджених Кабінетом міністрів України — 1 відвідувач на 5 м2, за умови дотримання соціальної дистанції у 1,5 метра.

Окрім того, радник міського голови Ігор Поліщук запропонував зміни до проєкту рішення, що передбачають дозвіл роботи кінотеатрів у місті Луцьку, за умов дотримання рекомендацій, наданих Кабінетом міністрів України. Одними з вимог згаданих рекомендацій є заповненість місць глядацького залу не більше 50% та дотримання соціальної дистанції.

“Такий бізнес є одним із тих, що найбільше постраждав за час карантину, адже кінотеатри повністю не працювали”, - наголосив Ігор Поліщук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ