Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській області проведуть Марафон актуальних професій

2 квітня на Львівщині розпочинеться весняний Марафон актуальних професій, який триватиме до 12 квітня. Про це інформують в Львівському обласному центрі зайнятості.

Цей традиційний захід обласна служба зайнятості вже декілька років поспіль організовує у співпраці з освітніми закладами та працедавцями для школярів і  безробітних віком до 35 років.

Як інформують у центрі зайнятості в області спостерігається гостра потреба у швачках, кравцях, електрогазозварниках, трактористах, токарях, авторемонтниках, водіях, верстатниках, столярах, плитковиках, електромонтерах, а сфері обслуговування потрібні покоївки, продавці, касири торгового залу,  кухарі, бармени, офіціанти.

І щоб пропагувати серед  широкого загалу ці та інші затребувані на ринку праці професії, підвищити мотивацію жителів області до роботи на теренах рідної землі,  допомогти молоді успішно реалізувати свій творчий потенціал у сфері  праці, у межах Марафону організують не лише презентації понад 40  професій, а й професіографічні екскурсії, зустрічі з працедавцями та  представниками навчальних установ тощо.

Під час інформаційно-просвітницьких заходів будь-хто зможе почерпнути  інформацію про формулу вибору фаху, пройти психологічне тестування для  визначення професійної спрямованості, у тому числі в режимі он-лайн,  дізнатися, де можна здобути ту чи іншу професію, а також зорієнтуватися  у перспективах працевлаштування.

Додаткову інформацію про перебіг Марафону актуальних професій можна  отримати у центрах зайнятості та філіях Львівського ОЦЗ за місцем  проживання, за тел.: 233-04-34, 233-53-34, а також на веб-сторінці  Львівського ОЦЗ. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ