Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській області ускладнений проїзд до 7 населених пунктів

Станом на ранок 18 лютого, зусиллями дорожників забезпечено проїзд всіма автошляхами державного значення. Про це повідомила прес-служба Мінтрансзв’язку.

Покриття автодоріг державного значення у Кіровоградській, Дніпропетровській області місцями засніжене, у Чернігівській – снігова каша, у Луганській областях – місцями ожеледиця.

Покриття автодоріг місцевого значення майже в усіх областях засніжене. У Чернігівській, Волинській, Хмельницькій та Миколаївській областях снігові перемети, у Донецькій, Вінницькій та Одеській областях – місцями ожеледиця.

Ускладнений проїзд дорогами місцевого значення у Сумській, Чернігівській, Полтавській, Волинській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Дніпропетровській, Харківській та Миколаївській областях.

На зимовому утриманні доріг працюють 826 механізмів та 1315 робітників. Крім того, додатково працюють 21 одиниця техніки, залучена з інших організацій.

Волинська область

Ускладнений проїзд транспортних засобів на автодорогах місцевого значення (районні) до 16 населених пунктів у Володимир-Волинському, Іваничівському, Горохівському, Локачинському, та Рожищенському районах.

Дніпропетровська область

Ускладнений проїзд транспортних засобів на автодорогах місцевого значення (районні) до 83 населених пунктів

Івано-Франківська область

На автомобільних дорогах місцевого значення ускладнений проїзд транспортних засобів до населених пунктів двох районів – Городенківського Тлумацького.

Львівська область

Ускладнено проїзд на місцевій мережі доріг районного значення в Бродівському, Сокальському, Золочівському, Перемишлянському районах до 7 населених пунктів.

Миколаївська область

На автомобільних дорогах місцевого значення проїзд транспортних засобів ускладнений до 23 населених пунктів у 8 районах області.

Одеська область

Ускладнений проїзд автошляхами місцевого значення до 8 населених пунктів у 3 районах області.

Полтавська область

Ускладнено проїзд транспортних засобів до 69 населених пунктів у 19 районах області

Сумська область

Ускладнено проїзд на місцевій мережі доріг районного значення до 10 населених пунктів в 5 районах області.

Тернопільська область

Ускладнений проїзд на місцевій мережі доріг районного значення до 15 населених пунктів у 4 районах.

Харківська область

На автодорозі державного значення Р-51 Харків – Красноград – Перещепине організовано рух по правій смузі. По лівій смузі (км 40 – км 74) проводяться роботи по розчищенню дороги від снігових переметів та розширенню проїзної частини. Спільно з ДАІ організовано відведення руху на паралельно розташовану автодорогу Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта.

Тимчасово ускладнено проїзд транспортних засобів на автомобільних дорогах місцевого значення до 4 населених пунктів у 3 районах області: Богодухівському, Великобурлуцькому і Красноградському.

Херсонська область

Тимчасово ускладнено проїзд транспортних засобів на автомобільних дорогах місцевого значення до одного населеного пункту.

Хмельницька область

Ускладнено проїзд транспортних засобів по автодорогах місцевого значення в Волочиському районі, Красилівському та Старокостянтинівському.

Чернігівська область

Ускладнений проїзд по дорогах місцевого значення до 58 населених пунктів у 13 районах: Чернігівському, Городянському, Ріпкинському, Ніжинському, Прилуцькому, Талалаївському, Варвинському, Ічнянському, Менському, Сосницькому, Коропському, Бахмацькому та Борзнянському.

Через негоду станом на 7:00 18 лютого закриті аеропорти в Кривому Розі, Полтаві та Тернополі. Ведеться очищення злітно-посадкових смуг від снігу.

Білгород-Дністровський порт працює з обмеженнями (лід, вітер).

Внаслідок несприятливих погодних умов із затримкою проведено обмін поштовими відправленнями з 662 населеними пунктами Дніпропетровської, Кіровоградської, Луганської, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Тернопільської та Харківської областей.

Відсутній телефонний зв'язок у трьох відділеннях поштового зв’язку Житомирської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ