Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській ОДА кажуть, що водій Електрону все ж збив пішохода на смерть

Водій "Електрон А18501" не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на пішохода. Про це сьогодні, 24 вересня, повідомили Гал-інфо у департаменті з питань цивільного захисту населення.
У Брюховичах автобус переїхав труп

Зокрема, у повідомлені зазначено, що 23 вересня о 06:19 год. в смт. Брюховичі по вул. Незалежності, мешканець м. Львів 1957 року народження, керуючи автобусом марки "Електрон А18501", не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на пішохода, мешканця смт. Брюховичі 1970 року народження. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці події.

Обставини події встановлюються.

Та зі своє сторони перевізник заперечує звинувачення у скоєні такого важкого злочину. Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛК АТП-1, 23 вересня у соцмережах поширили неправдиву інформацію про те, що зранку 23 вересня автобус №8А у Брюховичах на смерть збив чоловіка.

За словами речників ЛК АТП-1, поширена в соціальних мережах інформація ДТП справді мала місце, однак чоловік вже до того нерухомо лежав на дорозі. 

Як повідомив заступник директора ЛК АТП №1 Олександр Струтинський, водій автобуса помітив чоловіка, який лежав на погано освітленій ділянці дороги та застосував екстрене гальмування. Внаслідок ДТП чоловік опинився між колесами автобуса. 

“На автобусі немає жодних пошкоджень, що свідчить про те, що автобус чоловіка не збивав. Крім того, свідки також підтверджують, що чоловік вже лежав на дорозі”, – розповів директор ЛК АТП №1 Орест Хамула. 

Тож, як все було насправді та чия правда? Остаточні обставини інциденту та чому чоловік лежав на дорозі, мають встановити слідчі.

Нагадаємо, водій, який на Львівщині вчинив смертельне ДТП, був п'яний.

Як повідомляло раніше Гал-інфо, на Турківщини водій влетів у дерево: пасажирка загинула.

Нагадаємо, що вибухівку у медзакладі на Личаківській не виявилиДодамо, як писало Гал-інфо, у Львові в поліклініці виявили підозрілий пакунок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ