Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У львівській податковій так і не сказали, чи був обшук в кабінеті першого заступника голови

Сьогодні, 22 березня,під час прес-конференції заступники голови ДПС у Львівській області Юрій Лепецький та Олексій Сторчило не підтвердили, втім, і не спростували інформації про обшук в кабінеті першого заступника голови ДПС у Львівській області. За їх словами, якщо перевірка і відбувалася, то це всього лиш робочі моменти.

Спершу у відповідь на запитання журналістів заступники почали сміятись та стверджувати, що нічого не знають про обшук, порадили журналістам звернутись до інших джерел.

«Нам про це не відомо», - сказав Юрій Лепецький.

«На городі бузина, а в Києві дядько», - додав Олексій Сторчило.

На запитання журналістів, чи був сьогодні на роботі перший заступник голови ДПС у Львівській області Юрій Лепецький відповів: «У нас сьогодні зранку всі були на роботі».

«На скільки нам відомо, нікого не затримували. Всі живі-здорові. Якщо там і були якісь робочі моменти, якась проводиться перевірка... Знаєте, скільки службових перевірок проводиться. В цьому приміщенні працює майже 2 тис. людей», - сказав Лепецький

«Так само як ми контролюємо, так само і нас контролюють. За нашою інформацією, ніякого резонансу там нема», - додав Сторчило

Також заступник запевнив, що обшуку житла першого заступника не було.

Нагадаємо, учора, 21 березня, Гал-інфо повідомило про обшук у кабінеті одного із заступників голови ДПС у Львівській області. За словами джерела агенції, до обшуку буди залучені працівники Генеральної прокуратури України та Служби внутрішньоїбезпеки ДПС України.

За попередньою інформацією, обшукували кабінет першого заступника голови ДПСУ у Львівській області, який водночас є начальником обласної податкової міліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ