Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львівському національному університеті ім. І. Франка відбулася науково-практична конференція „Дотримання демократичних стандартів виборчого процесу – 2006 в Україні”

Сьогодні, 20 травня, в ЛНУ ім. Івана Франка відбулася науково-практична конференція на тему „Дотримання демократичних стандартів виборчого процесу – 2006 в Україні”.
З доповідями виступили Анатолій Романюк, політолог Центру політичних досліджень ЛНУ ім. І. Франка, Володимир Ковтунець – керівник проекту по сприянню організації виборів, Микола Поліщук науковець кафедри політології ЛНУ ім. І. Франка та ін.
Зокрема, Анатолій Романюк у своїй доповіді „Вплив виборів 2006 року на партійну систему України” наголосив на тому, що структура політичних партій далеко не відповідає прийнятим вимогам Мін’юсту. Основною помилкою партій, вважає він, є недопрацьована передвиборна програма, як така, що не відповідає потребам регіону. На думку Анатолія Романюка, слабкість програми залежить від слабкості лідера, як основної керуючої ланки партійної структури.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ