Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Здоров'я

У Львові 130 медиків, які проводять щеплення від COVID-19 у святкові та вихідні дні, отримають по 10 тис. грн

У Львові 130 медиків, які проводять щеплення від COVID-19 отримають додаткові надбавки за роботу без вихідних. Комісія охорони здоров’я та соціального захисту Львівської міської ради підтримала рішення про виділення 1,5 млн грн для преміювання медичних працівників. Про це на Фейсбуці повідомив голова депутатської комісії Валерій Веремчук.

"Комісія погодила виділення додаткових коштів у сумі понад 1,5 млн грн для заохочення 130 медичних працівників, залучених до вакцинації у вихідні та святкові дні. У нашому місті дійсно дуже хороші темпи вакцинації населення. За добу у Львові роблять 3-4 тис. щеплень.

Темпи вакцинації будуть тільки збільшуватися, а значить робота медиків, які працюють без вихідних та святкових днів точно не стане легшою. І особливо зараз, коли ми намагаємося максимально заохотити львів’ян зробити щеплення, маємо великий вибір вакцин та збільшили кількість центрів. А відтак, вважаю, що ми повинні всіляко заохочувати наших медичних працівників, які допомагають нам подолати пандемію”, - зазначив Валерій Веремчук.

Додамо, що Львівщина на першому місці за темпами вакцинації. Вже зараз в області вакциновано майже 15 відсотків населення. Лише у Львові працює близько 50 робочих бригад, які проводять вакцинацію. А за добу у нашому місті щеплення отримують 3-4 тисячі осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ