Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові 51-річний львів'янин розмістив на пам’ятнику Іванові Трушу плакат

Поліцейські притягнули до відповідальності чоловіка, який розмістив плакати на пам’ятниках у центрі Львова. Про це 11 квітня повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області

Автопортрет Івана Труша, 1930-ті роки, полотно, олія. Виставка в рамках мистецького проекту "Відомий і не відомий Труш". Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

На львів’янина склали адміністративний протокол за дрібне хуліганство. Йому загрожує покарання - від штрафу до адміністративного арешту строком до 15-ти діб.

Сьогодні, 11 квітня, близько 11.00, до поліції надійшло повідомлення про те, що у Львові на перехресті вулиць Івана Франка та Паркова невідомий розмістив на пам’ятнику плакат і поїхав у невідомому напрямку на автомобілі «Daewoo».

Як відомо там розташований пам'ятник видатному українському художникові Іванові Трушу.

Гуцульщина – одна із найпринадніших тем для малярів, – Іван Труш

Іван Труш - художник, який поширив пленеризм на Галичині

Іван Труш бачив піраміди та писав портрет бедуїна з натури

Чорне море зачаровувало Труша, як і очі Аріадни Драгоманової

[[306351]

скрін

Отримавши орієнтування, невдовзі працівники територіального управління патрульної поліції зупинили вказаний автомобіль. Особу чоловіка встановлено, ним виявився 51-річний львів’янин. Громадянина доставлено до Галицького відділу поліції. Встановлена його причетність до кількох аналогічних випадків, які сталися сьогодні у Львові.

На правопорушника складено адміністративний протокол за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ