Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові буде летовище ім. Бандери і вулиці «Нахтігаль» та «Роланд», - прогноз Фаріон

Буде час, коли Львівське летовище назвуть на честь Бандери і будуть вулиці не тільки «Нахтігаль, але й «Роланд». Про це сьогодні, 18 жовтня, в коментарі журналістам заявила депутат Львівської обласної ради Ірина Фаріон.

За словами депутата, вона нещодавно була на зустрічі із виборцями, і один чоловік запропонував назвати Львівське летовище іменем Степана Бандери. «Уявляю який крик всі б зчинили! Адже країна перенаселена рабами та плебеями. Але рано чи пізно Львівське летовище назвуть на честь провідника УПА Степана Бандери, як названо на честь де Голля летовище у Франції. Буде час, коли вилиці називатимуть на честь не тільки батальйону «Нахтігаль», але й «Роланд», бо треба знати історію», - сказала вона.

«Я була ініціатором створення інформаційних сіті-лайтів про СС «Галичину», адже людям сьогодні потрібно пояснювати такі речі. Я пишаюся, що у Львові є таксі СС Галичина. А питання сільських голів, які не знають, як перейменовувати вулиці і мають проблеми з головою, будуть в минулому», - додала вона.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ