Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Спорт

У Львові фінішує всеукраїнський велопробіг для людей з вадами зору

Завтра, 5 серпня, у Львові фінішує Всеукраїнський благодійний велопробіг «Бачу! Можу! Допоможу!» (I See I Can I Will) за участю молоді з вадами зору, повідомили організатори.

Благодійний велопробіг розпочався 4 липня цього року. Його учасники подолали понад 2 000 км дорогами Центральної та Західної України.

Організаторами цього благодійного велопробігу є громадські організації "Інститут українських студій" і "Львівська академія прав людини імені Святого Івана Боско". Це тридцятиденний велопробіг за участі молоді з вадами зору з різних областей України, які їдуть на велосипедах-тандемах. Керує цим велосипедом лідер – людина з нормальним зором, а допомагає йому в команді – людина з частково або повністю втраченим зором.

Мета пробігу - привернути увагу громадськості до потреби створення необхідних умов для соціальної інтеграції людей із вадами зору у всіх сферах життя країни, розширити можливості людей із вадами зору та показати позитивний приклад повноцінного життя, незважаючи на обмежені фізичні можливості, популяризувати здоровий спосіб життя, зокрема спорт і спортивний туризм серед українців.

Місце зустрічі:

Стадіон «Арена Львів» о 18:30

19:00 – виїзд групи підтримки, усіх бажаючих, волонтерів, любителів велоспорту до центральної частини міста з учасниками велопробігу;

19:30-20:00 - офіційне завершення велопробігу перед Львівською міською ратушею.

Довідка.

Маршрут благодійного велопробігу

04 липня – Львів

06-08 липня – Рівне

08-09 липня – Житомир

09-11 липня – Київ

14-15 липня – Черкаси

19-21 липня – Умань

22-24 липня – Вінниця

31 липня-01 серпня – Чернівці

02-04 серпня – Івано-Франківськ

05 серпня - Львів

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ