Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові і Києві шукають енергоаудиторів

Уряд України отримав грант від німецького KfW Development Bank для фінансування проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури», який впроваджується Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ), і має намір використати частину цих коштів для оплати консультаційних послуг, які включають проведення енергоаудитів об’єктів проекту у Києві (дитячі садки) і Львові (дитячі садки та гуртожиток) та навчань з енергозбереження та енергоменеджменту.

Відтак, УФСІ запрошує консультантів (організації та фізичних осіб-підприємців) до співпраці. Зацікавлені організації повинні надати детальну інформацію, яка підтверджує, що вони є кваліфікованими для надання послуг (брошури, опис схожих завдань та досвіду, наявність відповідної кваліфікації працівників, тощо). Для участі у конкурсі потенційні учасники можуть подавати спільні заявки.

Консультанти, що бажають взяти участь у відборі, повинні відповідати таким кваліфікаційним критеріям:

– принаймні п’ять років досвіду щодо проведення енергоаудитів об’єктів та консультуванню з енергозберігаючих заходів;

– наявність кваліфікованих фахівців для безпосереднього проведення таких аудитів (відповідний досвід у проведенні енергоаудитів, бажано об’єктів соціальної сфери – не менше трьох років), технічна освіта, наявність сертифікатів про спеціалізоване навчання/тренінги).

Відбір консультанта здійснюється відповідно до «Керівництва Світового Банку: Відбір та контрактування консультантів позичальниками Світового Банку (2004р.)».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ