Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові курсанти стали хрещеними для 16 дітей-сиріт з Луганщини

У вівторок, 11 квітня, у дитячому будинку «Любисток», охрестили шістнадцятьох сиріт, яких привезли з Луганської області.

Фото Львівської Архиєпархії УГКЦ

Хрещеними батьками стали курсанти Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та меценати дитячого будинку, повідомляє пресслужба Львівської Архиєпархії УГКЦ. 

Охрестили дітей єпископ-помічник Львівської Архиєпархії владика Володимир разом з військовими капеланами. 

Ми звершили таїнство хрещення та миропомазання. Уявімо собі скільки ангелів сьогодні зійшло на цей дім. Ми не знаємо, якою є життєва дорога людини, але ми знаємо, є переконані й віримо, що від сьогодні наші діти підуть цією дорогою з Богом. Через Тайну хрещення та миропомазання вони народилися для неба, для Царства Небесного“, — зазначив він.

Фото Львівської Архиєпархії УГКЦ

Владика подякував хрещеним батькам, які відгукнулися на заклик.

“Хресні батьки — це люди, які мають багато любові. Інакше вони б сьогодні не взяли цих діток на свої руки. Звичайно мені дуже приємно, що наші Захисники, поки що курсанти, погодилися на цю чудову місію і настільки серйозно до цього підійшли. Приготувалися внутрішньо, своє серце, не лише кондицію, щоб втримати дитину на руках. Я думаю, що кращих захисників годі було знайти для наших діток. Ці люди також дають присягу захисту народу, Батьківщини. А ці діти є громадянами цієї землі. Вони будуть жити на цій землі під надійним захистом найперше неба, а також земних ангелів“, — сказав він.

Фото Львівської Архиєпархії УГКЦ

Після хрестин священник освятив ігровий простір та лабораторію дитячого будинку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ