Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Звільнені працівники Фуджікури розкажуть, як їх звільняли

5 жовтня у Львові у приміщенні прес-центру Гал-інфо (пл. Міцкевича, 8) об 11:00 відбудеться круглий стіл на тему "Проблематика трудових конфліктів та їх вирішення".

Серед учасників будуть: Марія Карвацька, голова Львівської обласної спілки будівельників; Уляна Бобко, завідувачка юридичного сектору ЛДУ БЖД, к.ю.н; Катерина Клименко, представник Всеукраїнської спілки будівельників; Євген Олійник, звільнений із заводу Фуджікура профспілковець; Надія Павлів-Самоїл, к.ю.н. доцент кафедри цив. права та процесу НУ "Львівська політехніка".

Звільнення Євгена Олійника та Анни Холіної, спричинене їхньою активною позицією та профспілковою діяльністю на заводі Фуджікура, викликало хвилю обурення в колах громадськості.

"Необгрунтоване звільнення працівників досить часто стається на підприємствах в Україні, але чи не вперше ми зіткнулись із звільненням голови первинної спілки на заводі, що вже є незаконним. Таким чином ми постали перед проблематикою діалогу між роботодавцем та робітником. Захід спрямований на висвітлення проблеми та пошуку її вирішення.

Крім того, доповідачі будуть торкатись таких питань, як працевлаштування української молоді, функції та роль профспілок, неофіційні трудові відносини та інше", - сказано у повідомленні.

До участі у круглому столі запрошено представників ЗМІ та усіх охочих.

Отож, круглий стіл відбудеться у прес-центрі Гал-інфо 5 жовтня об 11.00.

Контактний телефон: 0638738387, Катерина.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ