Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові оголосили конкурс на оператора платного паркування

Львівська міська рада оголосила конкурс з визначення операторів для обслуговування майданчиків для платного та туристичного паркування автотранспорту у м. Львові.

Департамент міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради відповідно до рішення виконавчого комітету Львівської міської ради «Про затвердження Положення про проведення конкурсу на надання суб’єкту підприємницької діяльності права користування земельною ділянкою, спеціально визначеною для забезпечення паркування транспортних засобів у м. Львові» від 22.07.2011 № 693 (зі змінами) пропонує юридичним та фізичним особам-підприємцям взяти участь у конкурсі на право обслуговування земельних ділянок, спеціально визначених для забезпечення платного паркування транспортних засобів у м. Львові.

Перелік ділянок

Для участі у конкурсі необхідно подати заяву, з пропозиціями щодо облаштування майданчика для платного паркування відповідно до зразку (додаток 1 до оголошення), а також наступні документи:

  • витяг з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб – підприємців;
  • засвідчені заявником копії статуту (для юридичних осіб), документа, що посвідчує особу претендента (для фізичних осіб);
  • довідка з державної податкової інспекції про відсутність заборгованості щодо платежів до бюджету;
  • документ на право представлення інтересів претендента, якщо документи подає уповноважена особа.

Документи необхідно подати до 22.07.2022 включно на ім’я голови конкурсного комітету, директора департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури  Забарила Олега Володимировича за адресою: 79008, м. Львів, пл. Ринок, 1.

Документи подаються виключно через центри надання адміністративних послуг м. Львова.

Час та місце проведення конкурсу: 28.07.2022 о 10:30, м. Львів, пл. Ринок, кабінет 341.  Телефон для довідок: 261-55-90.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ