Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові підраховують кількість ІТ-шників

На кінець 2018 року запланована презентація результатів IT Research 3.0 – незалежного аналітичного дослідження ІТ галузі Львова.

Дослідження вже втретє проводить Львівський ІТ Кластер, аби зібрати найактуальнішу інформацію про динаміку індустрії, її економічний ефект, а також портрет ІТ-фахівця у Львові. Це єдине комплексне дослідження IT індустрії в місті та її економічного впливу.

IT Research складається з декількох етапів: соціального, експертного, статистичного, корпоративного та аналітичного. Наразі Львівський ІТ Кластер разом із соціологічною агенцією Фама вже опитали понад 900 ІТ-фахівців, десяток галузевих експертів та  майже закінчили збір статистичних даних. Для успішного завершення дослідницького етапу та переходу до аналітичного (опрацювання даних), залишилось зібрати дані по кількості працівників Львівських ІТ Компаній. Для цього необхідна участь кожного ІТ-підприємця у місті.

Якщо ви бажаєте долучитись до наймасштабнішого дослідження ІТ галузі Львова, будь ласка, надсилайте дані по кількості працівників вашої компанії на скриньку [email protected].

Деякі факти з попередніх досліджень IT Research:

  • На кінець 2015 року кількість ІТ компаній у Львові становила 192, в кінці 2016 їх було вже 247.
  • 12,5 мільйонів доларів податків надійшло у місцевий бюджет саме від ІТ компаній у 2015 році
  • За 2 роки з 2015 до початку 2017 кількість айтішників у Львові виросла з 15000 до 20000
  • 14% нових робочих місць у Львові створюється ІТ індустрією
  • Економічний ефект ІТ індустрії у Львові становив 734 млн доларів у 2016 році
  • 40 мільйонів доларів витратили ІТ-спеціалісти на купівлю первинної нерухомості у Львові у 2016 році та 7 млн доларів на креативні індустрії і майже 19 млн на ресторани.

Дані по кількості працівників та запитання можна надіслати на [email protected]. У відповідь вам буде надіслано результати попереднього дослідження  IT Research.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ