Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові помер чоловік, який допомагав Ірині Микичак рятувати "ОХМАТДИТ" у 1998 році

"Василь Петрович допомагав мені рятувати "ОХМАТДИТ" ще у 1998, коли та будівля надумала зсунутися вниз". Такі слова про покійного написала учора, 7 червня, на своїй сторінці у Фейсбук заступниця міністра охорони здоров'я Ірина Микичак.

"Підступний вірус обірвав життя Василя Рудого. Непомітного, спокійного, досвідченого працівника. Мені здавалося, що він працював у технагляді нашого департаменту ОЗ завжди. І все знав про лікарняні будови і будівлі, дахи, лічильники, відмостки.

Василь Петрович допомагав мені рятувати "ОХМАТДИТ" ще у 1998, коли та будівля надумала зсунутися вниз. Поспішав на допомогу, відкладав документи і ремонтував нам розетки у дитячому відділі департаменту. Я відправляла його на переговори з енергетиками, коли ДепОЗ відключали газ чи світло. Ми всі хотіли від нього тепла у кабінетах і порядку у господарстві. Він все знав і радо допомагав.Ви залишитеся з нами, шановний Василю Петровичу, добрими вдячними спогадами, як на цій знимці.

Вічна пам'ять, нашому Василю Петровичу!!! Щирі співчуття родині і працівникам мого департаменту!", - написала Ірина Микичак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ