Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові працюють над Програмою громадського здоров'я

У стінах міської Ратуші відбулося перше засідання робочої групи з питань громадського здоров'я. Її мета - формування комплексного підходу для вирішення питань громадського здоров’я, напрацювання нових підходів до зміцнення здоров’я львів'ян, запобігання поширенню інфекційних та неінфекційних захворювань, збільшення тривалості життя та підвищення доступності до медичних послуг - розповідає секретар комісії охорони здоров'я та соціального захисту, депутат фракції "Європейська Солідарність" Євген Кузик.

"Ми розпочали роботу над впровадженням у Львові ухвали, яка стосуватиметься питань громадського здоров'я. Перш за все, ця ухвала буде спрямована на збереження та зміцнення здоров'я львівʼян, попередження захворювань, продовження активного, працездатного віку та заохочення до здорового способу життя.

До робочої групи, окрім депутатів Львівської міської ради, долучилися як керівники наших комунальних установ, так і керівник державної установи Львівського обласного центру контролю і профілактики хвороб МОЗ України п. Наталія Іванченко, завідувач кафедри соціальної медицини, економіки та організації охорони здоров’я ЛНМУ імені Данила Галицького п. Тарас Гутор, керівниця Центру розвитку громадського здоров’я закладу вищої освіти УКУ п. Діана Савка. Маю велику надію, що спільними зусиллями напрацюємо якісні зміни для нашої громади", - прокоментував Кузик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ