Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові продовжує курсувати Екобус. Розклад на вересень

У Львові працюють мобільні пункти збору відпрацьованих відходів. Батарейки, ртутні термометри та лампи мешканці Львівської громади можуть здавати у спеціальний Екобус. Він курсує територією всієї Львівської громади. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.
Фото - ЛМР

Дочірнє підприємство «Боднарівка» Львівського комунального підприємства «Зелений Львів» оприлюднило оновлений графік роботи пунктів збору небезпечних елементів на вересень.

Працівники ДП «Боднарівка» нагадують про необхідність утилізації таких шкідливих елементів, як батарейки, ртутні термометри та лампи. Для цього у Львівській громаді працюють мобільні пункти збору небезпечних відходів.

«Нагадуємо мешканцям Львівської громади про важливість екосвідомості. Наш Екобус курсує по місту та збирає шкідливі відходи, щоб вони не потрапляли в середовище, створюючи потенційні джерела небезпеки для нас з вами», – повідомили у ДП «Боднарівка».

Небезпечні відходи приймають у безпечній тарі безкоштовно лише від мешканців Львівської міської територіальної громади у кількості:

-   лампи - до 10 шт.;

-   термометри - до 5 шт.;

-   батарейки - до 10 кг.

Також мешканцям нагадують про важливість правильного сортування органіки. У Львові діє станція компостування, у 2022 році вона переробила близько 7 тисяч тонн органіки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ